Förhandlingsteknik för företagsledare


Företagscoaching AB erbjuder utbildning i förhandlingsteknik för ensamföretagare. Utbildningen genomförs med start på eftermiddagen dag 1 och med en kvällsövning, övernattning samt avslutning med lunch 13.00 dag 2. Deltagare från olika branscher deltar, nätverksbyggande och erfarenhetsutbyte ingår som en viktig del i utbildningen.

Alla deltagare genomför en JobMatch analys och kartlägger sina egenskaper. Med analysen som stöd ser vi över varje deltagares möjlighet att förstärka sitt förhandlingstänkande genom att använda mer av sina starkaste egenskaper.

Vi går igenom förhandlingens psykologi och diskuterar fram förhandlarens checklista. Förhandlingar i olika former genomförs av företagare varje dag, året runt. Det sker med leverantörer, kunder, medarbetare, media, hyresvärdar, kollegor, konkurrenter m.m och därför är det en investering att stärka sina egna kunskaper och insikt i hur man förbereder och genomför en förhandling oavsett vilken verksamhet man bedriver.

Utbildningarna i förhandlingsteknik för företagsledare kan genomföras över hela landet. Kursstart planeras vintern/våren 2015 men intresseanmälan kan göras redan nu i formuläret här till vänster! Önskas mer info kontakta kursledare Ulf Sandström på 070-608 42 31