SMARTWATER


EXKLUSIV FÖRSÄLJNINGSRÄTT

Med överlägset flest fällande domar på marknaden, mer än 1 000 domar i Europa är SmartWater MärkDNA det mest avskräckande brottsförebyggande medlet. Märkningen är flexibel och effektiv. Vid eventuella stölder ger märkningen Polisen möjlighet att spåra gods och identifiera ägare till stulna objekt världen runt. Spårbarheten kopplar kriminella brott vilket är en avgörande faktor för fällande domar.

Eurosafe är exklusiv distributör för SmartWater MärkDNA på den svenska marknaden. Eurosafe har även exklusiv försäljningsrätt av Labinos UV-lampor för forensiskt ändamål inom Polis, Tull, Återvinnings- samt säkerhetsbranschen. Läs mer på www.smartwatersverige.se

SmartWater märkDNA – Privat

Kriminalteknisk stöldmärkning kopplar objekt till dess ägare och kriminella till brott. Godkänt och klassificerat som märkDNA av Polisen

Inbrott i hem och fordon blir allt vanligare. SmartWater kan användas till att stöldmärka värdefulla ägodelar som smycken, vinflaskor, ridutrustning, golfklubbor och stöldbegärliga delar på fordon etc. Det är bara fantasin som begränsar vad som kan stöldmärkas.

Spårbarheten avskräcker mot inbrott och hjälper Polisen att hitta den rättmätige ägaren till beslagtaget gods. Våra register används i flera länder och ger på så sätt en spårbarhet utanför Sveriges gränser.

SmartWater avskräcker effektivt med gatuskyltar och dekaler på fastigheter. De kriminella utsätter sig för en onödigt stor risk om de gör inbrott i ett SmartWater-märkt hushåll. De väljer helt enkelt ett enklare objekt.

Vad är SmartWater?

SmartWater stöldmärkning är mycket svår att upptäcka för blotta ögat men lyser upp kraftigt gröngult i UV-belysning. Den gröngula färgen är vald speciellt för att den är mycket sällsynt i våran normala miljö och kan därför direkt tas för en SmartWatermärkning.

Vätskan finns som stöldmärkning & rån-/inbrottsspray. Varje SmartWater-behållare bär på en unik kod som registreras på en person eller organisation. På så sätt kopplas objekt till dess ägare och kriminella till brott.

SmartWater garanterar minst 5 års hållfasthet i utomhusmiljö på koderna enligt testnorm PAS820:2012, en engelsk norm framtagen av British Standards Institute tillsammans med konkurrerande märkDNA och diverse branschorganisationer.

PAS820-ikon_liten-kopiera

bild22 bild bild2

I Sverige skyddar SmartWater villor, bostadsrättsföreningar, entreprenader, järnväg, telenät, elstationer, kyrkor mm. SmartWater arbetar efter en mer än 15 år beprövad strategi som motarbetar stölder vilket alla användare drar nytta av.

Kombinationen av vårt kontinuerliga strategiska arbete och vår avskräckande skyltning ökar kunskapen om SmartWater, vilket ger en effektiv preventiv verkan.

SmartWater märkDNA Privat innehåller:

  • 10ml SmartWater märkvätska
  • Instruktioner
  • Registreringsformulär
  • 30st Liten rund objektsdekal (20mm diameter)
  • 4st Fönsterdekal (77x67mm)
  • 1st Stor objektsdekal (115x135mm)
  • 2st Metallskylt för grind (75x75mm)

VIKTIGT – EFTER UTFÖRD MÄRKNING MÅSTE REGISTRERING ALLTID SKE VIA BIFOGAT FORMULÄR ELLER VIA INTERNET! DETTA PAKET KAN ENDAST REGISTRERAS PÅ PRIVATPERSON! KONTAKTA OSS FÖR FÖRETAGSPAKET.

 

Information och beställning

Önskas mer information eller beställning av denna produkt, skicka ett mail till ulf@foretagscoaching.se eller ring 070-608 42 31 så kontaktar vi er.