Coachingavtal


NY MÖJLIGHET FÖR ER SOM TÄNKER FRAMÅT!

Coachingavtal med utbildning i förhandlingsteknik, maskinkalkyler, teambuildning eller annat!

 

Hej alla Skogsentreprenörer!

kontaktamig

I mitt nystartade företag Sandströms Företagscoaching AB kommer jag som en viktig del i verksamheten att erbjuda skogsentreprenörer ett coachingavtal på konsultbasis. Grundavtalet omfattar telefonsupport med mig under hela den ettåriga avtalstiden samt en dag med undertecknad som kan användas som det passar dig och ditt företag bäst på din hemmaplan.  Med mer än 30 års erfarenhet av det svenska entreprenadskogsbruket har jag en bred erfarenhet av det mesta som rör en skogsentreprenörs vardag och därför kan jag tryggt lova att en kund hos mig kan få svar på de flesta frågor.

FÖRHANDLINGSSTÖD

Med lång erfarenhet av förhandlingar på olika nivåer både inom skogsbruket och på andra ställen kan jag hjälpa er att hitta er egen väg till en mer lyckad förhandling. Under de 14 år jag varit verksam i SMF Skogsentreprenörerna har jag tillsammans med många skogsentreprenörer deltagit i en mängd olika förhandlingssituationer som rört allt från priser till uppsagda avtal och andra saker, och med mina 14 år som tjänsteman på Assi Råvara och Assidomän före tiden i SMF har jag också erfarenhet från andra sidan förhandlingsbordet med mig i bagaget där jag förstår hur motparten tänker. Nu i min nya verksamhet har jag möjlighet att fullt ut hjälpa er med den fråga som kanske är den viktigaste för alla med ett eget företag= ATT BLI EN BÄTTRE FÖRHANDLARE.

TEAMBUILDNING OCH MASKINKALKYLER:

Att utveckla hela företaget med anställda är nog en av de bästa investeringarna som man kan göra, jag har genomfört ett antal Kick-On övningar med skogsentreprenadföretag med mycket uppskattat resultat både av företagsledare och anställda, Att engagera alla i hur man tar fram underlag för en maskinkalkyl och sen se hur man bygger en kalkyl för skördare och skotare kan vara en bra väckarklocka för att få alla att förstå hur viktigt alla små detaljer kan vara för att få ett bra ekonomiskt resultat i ett företag. Och att med en JobMatchtest genomföra en teambuildningsövning med hela företaget är något som öppnar nya sätt att tänka och agera i en personalgrupp, Bägge dessa övningar ingår i en tvådagars Kick-On som garanterat skapar högt mervärde och ger en bra plattform mot en lönsammare verksamhet.

TELEFONSUPPORT

Är du kund hos mig så kan du självklart även ringa mig i alla ärenden som du vill diskutera med en fristående och oberoende person med lång erfarenhet av entreprenörsskogsbruket. Jag fungerar som ditt personliga bollplank i allt från de små funderingarna till de mer allvarliga och större frågorna. Du är inte längre ensam med dina funderingar.

Du vill kanske själv ha en dag med personlig utveckling och utbyte av tankar och funderingar om framtiden för dig som företagsledare? Oavsett vad du har för behov så kan vi tillsammans lägga upp en plan som matchar dina önskemål och som ser till att du får ut mesta möjliga av ett samarbete med mig.

ÄR DETTA INTRESSANT SÅ SKICKA ETT MAIL TILL: ulf@foretagscoaching.se eller ring 070-6084231 så kontaktar jag dig för ett avtalsförslag.
Mvh Ulf Sandström